Parteneri Fondatori

BOSCH-logo


Bosch Service Solutions, a global provider of business process outsourcing services, develops integrated and innovative service solutions in the fields of mobility, monitoring and customer experience. The site in Timisoara, that became part of Bosch Group in 2007, operates in two fields: Business Services and Shared Services. Business Services Forward-looking solution concepts for complex services: As specialists for service design with cross-industry experience, we take care of business processes for our customers. Our innovative services excel through the use of advanced technologies in order to create more efficient processes and enhance service quality on a sustainable basis. Shared Services Intelligent service solutions from a single source: As an internal service provider, we support Bosch departments such as Finance & Accounting, Procurement, Human Resources and Marketing & Sales by pooling transactional and administrative tasks. Thanks to digital technologies as well as a multifunctional and global approach, we help create more efficient processes, leverage synergy potential and enhance service quality.

APTIV-logo


Aptiv Romania has three Electrical/Electronic Architecture (EEA) manufacturing facilities in Sannicolau Mare (Timis) and Ineu (Arad) . These plants manufacture wiring harnesses for automotive bodies, interiors and doors as well as small harnesses and supply vehicle manufacturers throughout Europe. In addition to manufacturing team of experts, we also have an Engineering & Prototype Center in Arad. Our team is dynamic, qualified and dedicated, which allows us to operate successfully on a just-in-time basis and offering a wide range of career development opportunities in an environment based on teamwork for both experienced candidates and graduates. Aptiv is more than just a name change – it signifies both an expansion of our vision and a heightened focus to bring mobility to the world. Our new name represents adaptiveness and drive; it highlights our ability to envision the future – and then make it real.

BCR-logo


Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

Great People Inside-logo


Our vision is to empower businesses, organisations, institutions and individuals to make optimum decisions based on unique insight and understanding of people. Consequently, our vision is also to empower you to reach your full potential, no matter if you are a global corporation or a student. Great Results lead to Excellence through Advanced Technology!

Colaboratori

Generali-logo


Atos-logo


Fundația Autonom-logo


Autonom reprezintă cea mai mare firmă de închirieri de mașini din România, având o acoperire națională de 44 de centre în 33 de orașe, peste 280 de angajați și un parc auto de peste 4.000 de autoturisme noi. Firma a fost gândită, încă de la început, ca o organizație care învață. Angajații sunt încurajați, în permanență, să se autodepășească și să se dezvolte. Una dintre valorile companiei, poate cea mai importantă, este aceea că evoluăm în fiecare zi, acest lucru fiind posibil printr-o lectură constantă, prin participarea la cursuri și prin contribuirea la dezvoltarea comunităților din care facem parte. În acest mediu organizațional, în care s-a pus mereu accent pe evoluție și dezvoltare, a apărut, într-un mod cât se poate de firesc, Fundația Autonom. Aceasta a luat naștere la finalul anului 2012, având două scopuri principale bine definite: Pe lângă voluntarii autonomi, mai avem, de un an jumătate, un grup frumos de voluntari liceeni. Aceștia au realizat un atelier de creație, au reamenajat curtea unei grădinițe, au devenit profesori în cadrul unui program after-school. Am înțeles că în momentul în care predăm ceva, ne însușim mai bine cunoștințele și că „dăruind, creierul nostru primește o senzație de bine” (Adam Grant).

Parteneri Speciali

Minds Hub-logo


Minds Hub este un nou concept educațional inovator, care dorește a fi o soluție privind realizarea unui parteneriat strâns între mediul educațional (organizații studentești și facultăți) și mediul de afaceri. În urma acestei colaborări, vor fi dezvoltate academii și proiecte extracurriculare care să ajute studenții și absolvenții la intrarea pe piata forței de muncă, dar și companiile prin reducerea timpului și a investiției în recrutarea și inducția acestora.

Organizații

OSUT-logo


Universități

Universitatea de Vest din Timișoara-logo


De-a lungul unei istorii marcate de momente de bucurie, dar și de provocări, universitatea noastră și-a urmărit cu consecvență rolul cu care a fost învestită de fondatorii săi, anume de principal centru de cunoaștere în regiunea de Vest a țării. Într-o lume a mobilității, în care distanțele s-au comprimat enorm ca urmare a dezvoltării de mijloace de transport rapide și de noi medii de comunicare, UVT se profilează pe piața educațională globală ca un lider regional deschis înspre comunitatea academică internațională, atât din perspectiva cercetării științifice cât și a programelor de studii. Astăzi UVT oferă atât celor care doresc să producă cunoaștere, să inoveze sau să performeze în domeniul științific sau al creației artistice, cât și celor care doresc să studieze în cadrul ciclurilor de licență, masterat, doctorat sau post-doctorat, un mediu intelectual efervescent, care stimulează deopotrivă realizările individuale, munca de echipă și interdisciplinaritatea. În acest sens, prin însăși Carta UVT, cercetarea ştiinţifică avansată şi educaţia au fost în aceeași măsură asumate ca formând cele două componente ale misiunii universității noastre. Vă urez tuturor celor care doriți sa fiți parte a acestui proiect Bun venit în Universitatea de Vest din Timișoara și vă invit să vă alăturați efortului nostru de a consolida împreună o instituție ghidată de deviza: integritate, dinamism și viziune academică. Rector, Prof. univ. dr. Marilen Gabriel PIRTEA

UMFT-logo


USAMBVT-logo


Cum putem să te ajutăm?
Fie că vrei să refaci testul sau să sesizezi o problemă, ne poți contacta aici :)