0 : 0 : 0 : 0

Youth Elite

Primul pas către viitor
Înscrie-te în program
Află mai multe

Despre

Youth Elite îți oferă o experiență inedită, bazată pe educația alternativă, destinat elevilor olimpici sau a celor cu rezultate remarcabile în comunitatea din care fac parte din România.

Timp de o săptămână, fă cunoștință cu Timișoara, bucură-te de activități practice cu impact social și află ce carieră ți s-ar potrivi prin programe de orientare în carieră și discuții libere cu reprezentanți din diferite domenii.

#real  #uman  #artistic  #medicină  #agronomie  #economic

Domenii

Real

Ești o fire analitică, îți plac lucrurile concrete, ești mereu în căutare de răspunsuri?

Atunci explorează domeniul real și află ce ți se potrivește.

Uman

Dacă ești fan “Suits” sau “House of cards” și ești pasionat de oameni și de mecanismele lor de gândire sau unul dintre punctele tale forte este comunicarea.

Aici este locul tău!

Arte

Creativitatea este cuvântul care te definește cel mai bine? Îți place să te exprimi prin muzică, fotografie sau pictură?

Oprește-te la Arte și descoperă artistul din tine.

Medicină

Ești fascinat de felul în care funcționează corpul uman? Acorzi primul ajutor în caz de nevoie și cunoști procedurile de bază?

Vino și află mai multe ca participant la Medicină.

Agro

Îți urmărești foarte atent alimentația și încerci să îi convingi și pe cei din jur să mănânce mai sănătos sau ești interesat de genetică?

Vino la Agronomie!

Economic

Dacă mai mereu îți place să faci primul pas și nu aștepți oportunitățile, ci te implici activ sau dacă ești maestru în “lucrul cu cifrele”.

Domeniul business te așteaptă.

Agenda

Pregătește-te pentru o săptămână plină de aventuri în “Mica Vienă”. Timișoara este unul dintre orașele cele mai îndrăgite de studenți și viitoare Capitală Culturală Europeană așa că ne-am gândit să împărtășim această experiență și cu voi.

Cum vom face asta? By having fun! Dacă îți place teatrul, muzica sau dansul avem o mulțime de evenimente culturale ce ți-ar plăcea. Iar, dacă vrei să fii sufletul petrecerii, arată-ne asta la party-uri! Și să nu uităm de treasure hunt-ul în jurul orașului unde te așteaptă multe premii.
Imediat termini liceul și încă nu știi ce carieră ți se potrivește? Știm cât este de greu să iei o decizie așa că suntem aici să îți oferim o mână de ajutor.

Totul începe cu orientarea în carieră, care este primul pas spre viitoarea ta meserie. La Youth Elite vei avea ocazia să lucrezi alături de companii de renume național și internațional și chiar să te întâlnești cu CEO-ul companiei sau cu specialiști din domeniu.
La finalul călătoriei Youth Elite ai ocazia să îți lași amprenta asupra Timișoarei.

Cum?
Împreună cu echipa din domeniul tău, vei realiza un proiect cu impact pentru comunitate, după care vei putea participa la o licitație, unde îți vei putea promova ideea. Așa că fie ești interesat de business, artă sau medicină vei avea șansa să faci o mică schimbare în povestea Timișoarei.

Testimoniale

”Aș vrea doar să vă mulțumesc pentru oportunitate, pentru ca am fost selectată și pentru dedicarea de care ați dat, fiecare în parte, dovadă.
La cât mai multe proiecte de acest fel!”
”Îmi doresc ca și alți viitori studenți să aibă parte de aceasta experiență; pentru elevi de liceu este foarte important să aleagă cea mai bună facultate pentru ei. Vă mulțumesc pentru tot!”
”Oamenii din companii au fost foarte amabili cu noi, deschiși și ne-au răspuns la fiecare întrebare. Chiar mi-ar plăcea ca într-o zi sa lucrez alături de ei.”
”As vrea să putem aplica pentru a fi voluntari la următoarea ediție YE♥
În rest, ați fost super♥
I had a great time♥
Mulțumesc pentru tot!♥♥♥♥”

Parteneri